Wilt u een boom of bomen verwijderen? Verkeert een boom in slechte conditie óf moet deze plaats maken voor bijvoorbeeld nieuwbouw? DutchTreeWork Boomverzorging & Bosbouw verwijdert de boom of bomen snel en zorgvuldig. We zijn specialisten in het verwijderen van bomen op elke locatie. Mocht het beklimmen van de boom geen optie zij dan kunnen wij afhankelijk van de situatie ervoor kiezen om materiaal in te zetten hierbij kunt u denken aan een: hoogwerker, telekraan, mobiele kraan. Hiervoor hebben wij overeenkomsten met derden waar u weer van profiteert! Als VCA-gecertificeerd bedrijf met European Tree Workers kunt u er zeker van zijn dat we uw boom deskundig en veilig verwijderen!

  • rooien
  • kappen
  • vellen
  • afbreken
dtw-rooienvellensnoeien_01

Rooien, Kappen, Vellen of Afbreken

Rooien: Bij het rooien van een boom wordt de volledige boom verwijderd. Dit betekent dat zowel de boom als de boomstronk wordt verwijderd.

Kappen: Voor het kappen van bomen geldt dat de boom tot boven de boomstronk of boomstob wordt afgezaagd en dat de stronk achterblijft. Is er ooit een boom bij u gekapt en de boomstob is achtergebleven. Wij kunnen deze stobben wegfrezen!

Vellen: Voor het vellen van bomen geldt dat de boom tot boven de boomstronk of boomstob wordt afgezaagd en dat de stronk achterblijft. Is er ooit een boom bij u geveld en de boomstob is achtergebleven. Wij kunnen deze stobben wegfrezen!

Afbreken: Als we besluiten om een boom af te breken dan breken we de boom tak voor tak af. Een speciaal afvangsysteem voorkomt schade aan de omgeving.

Start typing and press Enter to search