Stobbefrezen

Stobbefrezen: U heeft een boom verwijderd in het verleden maar de wortel (stronk) is achtergebleven en deze wilt u verwijderd hebben. DutchTreeWork Boomverzorging & Bosbouw freest de stronk zo weg dat u het gedeelte evt. kan bestraten of beplanten. Wij kunnen op alle locaties komen. We beschikken of verschillende freesmachines dit varieert van een minifreesmachine (ideaal voor kleine tuinen of minimale bereikbaarheid) tot freesmachine op de aftak as van een tractor of op een kraan. Deze gebruiken vooral voor grotere projecten.

Versnipperen

Versnipperen: Bij grote projecten rijden we achter een hoogwerker aan om het snoeiafval en stamhout direct te versnipperen of in segment te zagen, waarna we het opladen en afvoeren. Om voor iedereen de veiligheid te waarborgen gebruiken we een bordenwagen als rijdende afzetting hierbij houden we ons aan de CROW 517 maatregelen.

Bij particulieren versnipperen wij indien gewenst al het vrijgekomen hout tot een maximale dikte van 30cm. Houtsnippers kunt u toepassen in uw eigen tuin, bijvoorbeeld als bedekking van uw paden of borders. Wilt u het vrijgekomen takhout liever helemaal kwijt? Geen probleem. Wij zorgen voor de afvoer. Zo gewenst, verwerken wij vrijgekomen stamstukken of dikkere takken tot brandhout. Ook is het mogelijk, dat we deze op handzame grootte (30cm/ kloofmaat) gezaagd achterlaten. U kunt het het dan evt. zelf verder tot brandhout kloven.

dtw-stobbe_01
dtw-versnipperen_03

Start typing and press Enter to search